Voedingsadvies bij sporters

Om al onze professionele en recreatieve sporters goed te ondersteunen, hebben wij gekozen voor het volledige Etixx Sports Nutrition gamma. Dit gamma leent zich er toe de sporter zowel voor, tijdens als na de prestaties te ondersteunen met uitgebalanceerde voedingsproducten en -supplementen. Deze zijn ontstaan uit de combinatie van wetenschappelijk en sportief onderzoek, onder andere door een nauwe samenwerking met professionele teams als RSC Anderlecht, KAA Gent, Giants Antwerp, KHC Dragons,… Op die manier is er constante feedback en bijsturing van de Etixx producten, zodat alle sporters bijgestaan kunnen worden in hun specifieke noden.

We geven voor deze kwaliteitsvolle producten een directe korting van 10 %. Bovendien werken we nu tijdelijk ook met een spaarkaart. Vanaf €10 krijgt u een sticker op deze kaart. Een volle kaart vertaalt zich dan in een gratis product naar keuze ter waarde van €50 of met andere woorden 25% korting, bovenop de directe korting van 10 %.

Indien u graag meer uitleg heeft of een foldertje met informatie over uw specifieke sport, staan wij steeds paraat om u verder te helpen.